Home

Unsere deutschsprachige Seite findet ihr hier 

Nou Articolul despre apa noastra energetizata, Apa “Minunea de la Soveja” gasiti aici
– Articolul de Maura Anghel despre noi gasiti aici

– Interviu  cu Bernhard Luger despre activitatea sa:

prima emisiune part 1,  prima emisiune, part 2

a doua emisiune, part 1 ,  a doua emisiune, part 2

Ce bine că ai venit!

Ce bine că ai ajuns acasă!

Ce bine că ai ajuns la gata-cu-boala.ro şi la gata cu boala facebook!

happy-woman

Vrem să te vindeci de bolile trupeşti şi de rănile sufleteşti, aşa cum s-au vindecat mulţi alţii înaintea ta în România, în Germania, în Italia şi Spania.

Să pierzi orice fel de frică, să pierzi orice fel de supărare, de furie, de neiertare – fiindcă de acolo pornesc majoritatea bolilor sufleteşti şi trupeşti.

Vrem pur şi simplu să te linişteşti şi să te vindeci, să fii liber de orice apăsare sufletească.

Gata-cu-boala.ro este o inițiativă non-profit și non-guvernamentală pentru ajutorarea bolnavilor și rezultă din activitatea noastră începând din 1999, în cadrul inițiativei private internaționale „Hilfe für Kranke ohne Hilfe“ („Ajutor pentru bolnavi fără ajutor“), care a ajutat mulți oameni care nu au avut bani, asigurare sau posibilitatea să meargă la medic, farmacist, terapeut, spital etc.

 

Ce facem

Noi folosim în cadrul acțiunii gata-cu-boala.ro următoarele metode:

  • Terapie sacră sau „magnetism anima-i-c.“ (de la lat. „anima“ = „suflet“)

hands.healing1.jpg

jacob

Stainless-Steel-Round-Bars

 

Ce NU facem:

  • diagnostic medical
  • sponsorizare (medicamente alopate, operații, căutare de sponsori etc)
  • căutare și finanțare de medicamente, aparate ortopedice, proteze etc., în străinătate
  • chiar dacă s-au petrecut multe vindecări sau măcar o oprire în evoluţia bolii la pacienţii care au fost abandonaţi de medicina oficială, nu putem să facem o promisiune de vindecare.

images

 

Cât timp durează un tratament

Prima tură de tratament de bază începe cu 3 ședințe de punere de mână, 1 ședință pe zi. O ședință durează în jur de 30 de minute. Apoi poate să fie o pauză de 1, 2 sau 3 zile și ne întâlnim din nou sau vorbim prin telefon, skype sau pe e-mail, să studiem și să reacționăm la eventualele schimbări. Primul tratament începe în orice caz personal cu terapia sacră, dar poate să fie făcut concomitent şi cu leacuri heliopatice sau bare de vindecare.

time

 

Costuri

Noi am făcut în ultimi 15 de ani – „Ajutor pentru bolnavi fără ajutor“ la orice clasă socială: de la copiii străzii şi oameni care trăiesc la groapa de gunoi, până la oameni politici și oameni de afaceri. Și fiindcă boala nu face o diferență între bogați și săraci, suferința fiind la fel, nici noi nu am făcut o diferență între ei.

De aceea noi nu cerem o anumită sumă de bani, ci folosim metoda PWYC sau NYOP (pay what you can/ plăteşti cât vrei), metodă cunoscută încă din 2003.

De fapt, în realitate, nu plăteşti tratamentul tău personal, însă banii tăi – dacă ai lăsat ceva, fiindcă nu va verifica nimeni – vor fi folosiți pentru întrajutorarea altor oameni.